<3

1 år med min pojkvän idag <3


GAAAAAH omg omg omg






Hunger spelen gott folk är en av världens bäääästa böcker som någonsin har skrivits , OCH nu görs den till film , lovely , tagga till ! hoppas bara att inte filmerna blir lite halvdanna för då sätter jag mig ner och gråter en skvätt tror jag. låter som att den kommer ut i usa 2011 och här 2012 men det återstår att se.

haha

haha hittade nå mycket fint när jag kom upp till bussen imorse min cyckel var helt ludd/taggig av frost kunde inte låta bli att fotta den! haha får se hur den ser ut imorn :)






..

sååå nu har ni massor med haldanna och några bra bilder att titta på =) komentera mycket är ni snälla!

och

och två målningar i akryl =)


fler bilder

kol , tusch och byerts på dessa bilder =)

sådär ja här kommer lite bilder , dom är fottade med min mobil i cp dåligt ljus för jag hittade inte laddaren till min kamera , sorry. kommande bilder ska jag fotta bättre :)






det är både färdiga och ofärdiga bilder men det är en kort bit på vägen till väldigt många bilder !

okej

okej nytt projekt , jag ska rita en bild och lägga upp varje dag ( host host ) ska rita en varje dag men om jag känner mig själv rätt så kommer bilderna upp lite då och då , men iaf ! bra eller dåliga dom ska upp ! no shame !!!!!! börjar med att lägga upp allt i mitt ritblock ( bra och dåligt + massa o färdigt ) och litte annat smågodis , gör det här för min skull, komentera , skriv vad jag kan bli bättre på vad du tycker om och inte... tack

RSS 2.0