hahahah gaaaammla bilder








måla..

jobbintervjun gick bra! men det var över 30 pers som sökte jobbet så det är inte så stor chans att jag får det men han skulle höra av sig nångång nästa vecka om jag får det eller inte :) skulle behöva lite extra pengar under sommaren, ska måla massor och karnske ha en utställning till hösten / vintern , vi får se hur det går med det men ska göra mitt bästa för att det ska bli av ! det vore en dröm! men känns som att jag kommer gå back lite men det är det värt =)


det är så man börjar fundera !

vissa människor verkar bara lyssna på skitsnack och inte på sanningen, eller är det så att dom bara inte vill höra den ? eller karnske är det så att dom bestämde sig för länge sen hur det skulle komma att bli .. man vet aldrig .. men vissa mäniskor är ju bara falska i naturen , det är som deras överlevnadsinstinkt att trampa på andra för att de själva ska verka glänsa. ska hålla mig borta från sånna människor framöver men vissa är luriga ,, man vet inte vilket dom är , men ska hålla mig låååångt borta från sånna framöver har träffat tillräckligt många =)

kurre 2år


kurre

Va i stallet igår kväll, älskar att va där jag blir så lungn och tiden bara flyger förbi. men det är mycket svid där vid stallet !! hatar svid !! det är som knott fast mindre och det svider när dom biter en :( men aja gosade med kurre han är världens mysigaste häst. han ska alltid tula och putta på en med mulen och om man kliar han på magen tycker han det e så skönt att han böjer sig som en mackaron haha ska ta kort på det nångång och lägga upp det ser helknas ut !


Skepp & Oboy

Sitter och degar i soffan och lyssnar på musik nuu har nyss kommit hem från skolan. karnske har ett jobb på g det visar sig på torsdag ska åka och prata med chefen då. iih hoppas det går bra vill gärna ha jobbet! skulle va awsoomeeee för det ligger nära mig. Har hittat en ny favorit artist idag oxå ska försöka lägga upp en låt om jag lyckas klura ut hur man gör hohoho inte så high på hur man gör allt än men lär mig så bare with me.  

nämmen drunknar du i din egen skit ? ring polia =)

Eddie



Eddie på den nyklippta gräsmattan

klippa gräset !

Var nyss ute och klippte gräset åt pappa och det va super myyys, som vanligt vill Eddie åka med på gräsklipparen haha. tokiga lilla vovven. men men . karnske blir skiva imorn på bj vi får se har inte riktigt bestämt mig än men det lutar iaf däråt. men va fan ska man ha på sig då? karnske drar och kollar på något efter skolan eller rotar fram något i stöket på mitt rum..hmm


RSS 2.0