...

fett seg dag ,, blöö , drar till gävle imorn :) seee ya later !


sola , cykla och shoppa !

tog en as najs cykeltur till stallet idag ! lyssnade på Cash medans jag cyklade , super mysigt :) fottade hästarna och lite av West Field , är lite förvånad över hur bra bilder min mobil kan ta , trodde dom skulle bli suddiga och så där men neherrå :P " räddade" en liten fågel i stallet , eller egentligen vad det mitt fel att den behöde räddas hohoho den blev så rädd när jag kom in att den flög in i rutan och fastnade i gallret. men den blev inte skadad eller så bara stressad , blev nog bara mer stressad när jag fångade den men den hade nog inte kommit loss själv tror jag.. aja igår vart de shopping som gälde !! haha tror Jocke tröttnade lite på mig ^^ vi va inne på gränby i typ 3 timmar och vi gick bara in i 3 afärer (a) hihi rea är farligt !!! köpte massa fint på hm och kapahl , köpte 4 sjalar !! vet inte varför men dom e fina :) och lite annat grejs . karnske lägger upp bilder sen om jag orkar leta fram en bra kamra. annars får ni nog se på någon outfit bild senare som nått av de är med på =)








mys!

sitter och myser framför tv och kollar på något program om kvinnor som går på 3an , ska snart duscha , peala huden och lägga ansiktsmask, måla manikyr och göra en stooor kopp te <3 love it !


sorry

sorry för att min headder ( lr hur det nu stavas ) den där uppe ! är så tråkig som den är, har en fixad men vette fan hur man får upp den där ? someone who care to help me pour arse ? pretty please <3

tjoflöjt !!!

vad ska man görs av denna dagen då ... ligger hemma hos min pojk och funderar på om jag ska spela lite guitar hero , sper nice  spel men får apa ont i fingrarna efter ett tag , fyra av fem toasters  , óch bussen går inte förens 12.50 ! så jag kommer nog ha ont i fingrarna idag =3! senare blir det mecka bil hemma hos mig, bmw för att va mer exakt. lär ju måla lite oxå ! snart klar med en tavla , den e ganska stor , har gjort en liten oxå men den va mest bara för skojskull :P mihih borde inte slösa på duken !


awesooomeee


Im alive again !!

Hell YEE ny säsong av trou blood ute :D fukking awesoome !!! sjukt hur man kan va så kär i en serie!

RSS 2.0